CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Assalamualaikum and annyeong peeps ! alang alang da jalan sini, silalah ringankan tangan anda untuk menekan botton FOLLOW yeah ! dan nanti kami follow hampa semua balik ! okay ? JANJI ! thankss ♥ :))

Wednesday, June 8, 2011

Who Says ?

Assalamualaikum and haip kawan kawan !
uke., sumpah cakap boring gilagila duk kat sini :(
rindu kat kwn kwn , rindu kat sekolah , rindu kat semua .
bila online fb takdak sapa pun yg online . 
nak chat ngan sapa ? nak main komen komen ngan sapa ?
takdak idea laa ~

uke., kita ada sorg kawan ni nama dia Niena Steady .
haha , syiok gila lah kalau men komen komen ngan dia ni .
dia suka sangat guna tulisan biru kat fb tu -..-'
tktau la bila dia nak cemuihh . haehhh . kita un naik cemuihh dah .
tapi kita suka loike loike tulisan tu . HAHA .
tapi tulisan tu kebanyakannya menggunakan perkataan yg kasar kasar .
ayat dia shempoiii habehh kot . hihiii .
tu sebab kita malaih nak guna . tapi tulisan tu kalau nak gaduh ngn org
sesuai sangat la , kadang2 kena ngan diri kita .

hehh !! k dah dah !
kita tatau la nak cerita apa lagi . kita sekarang ni dah tak dak idea .
kurengg la cuti cuti ni . huuuu !
bila la nak buleh hangout ngan kwn kwn huh ?
hari tu cadang nak keluaq khamis ni , tapi tapi kita tak dak kat Kedah .
humhum , tatau lah maybe depa dah keluaq . 
kita ajak hangout sabtu ni , tapi depa tak tau g .
ok nak cakap la kan , kita miss gilagila kat adik angkat kita yg sorg tu .
where are you huh ' budak comel ' ?
seminggu sebelum cuti hari tu tak nampak langsunglah muka kamu .
dan dan dia sekarang macam sombong ngan kita ! >..<!
kita nak ajak dia hangout . tapi dah lama sangat tak contact contact
ngan dia , so jadi segan la nak mesej kat dia . apa la khbr dia sekarang ni kan ?
sihat ka dak ? gemuk ka kuruih ? hahaha .

I'm not beauty queen ,
I'm just beautiful me 

Trust me,
That’s the price of beauty
Who says you’re not pretty
Who says you’re not beautiful, who says ?

haha , sekarang ni kita gila lagu ni pulekk . hee .
kenai dak sapa nyanyi lagu ni ? kalau tak kenai , pakcik Google sedia
membantu . HAHA .
lagu ni tajuk dia Who Says . sapa yg dah tau tu ignore ja la =='
kita tau kita ni lambat sikit , kwn kwn kita pon kata macam tu .
kita stai lambat tangkap . semua geng kita tau kita ni blur . haha .
kita tak penah maqah and terasa puun . ok ?
haha , dakk bukan nak cqeyta hat lambat nuuuh =='
kita nak ceqeta yg kita suka gila dgq lagu tu .
tiap tiap hari kalau on lappy ja mesti kita bukak lagu tu dulu .
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !

ok la tatau nak ceta apa dahh . bubyee !
Assalam :)


hyepp!! jangan lupa komen tau :D

0 tomen:

Post a Comment

hye ! jangan lupa tinggalkan komen yo ! (;

Red Lollipop