CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Assalamualaikum and annyeong peeps ! alang alang da jalan sini, silalah ringankan tangan anda untuk menekan botton FOLLOW yeah ! dan nanti kami follow hampa semua balik ! okay ? JANJI ! thankss ♥ :))

Sunday, July 3, 2011

I LOVE YOU xD

Assalamualaikum and annyeong peeps ! ^_^
camna pi scola hari ni ? hepi ark ? HAHAHA :))
naseb bek ceq demam hari ni , kalau dak tobat kena pi scola .
haha ta caya ka ? kena caya gak okayy ,
syiok oww kalau demam ni , boleh ambik kesempatan . muahaha .
jahat doe . kan kan ? okayy tapi rasa rugi gak sebab tertinggai m/p math hari ni ! :(
*cett buad macam aku rajen sgd doe !
anddd , tau dakk hari ni bufday tuuuttt !
ekceli dia suh aku pi scola hari ni , tapi tgk2 aku demam ,
so dia tak kata pa la . yala sedey la dia kan sebab hari bufday dia tapi aku tadak :((
aku dok rancang dah sabtu tu , nak kata gini kat dia time scola hari ni

"hepy bufday to you , makan ubi kayu , cicah dengan tongyu , 
hepy bufday to you , and I LOVE YOU "

hakhak , romantik ark ? dak puun noh ? tapi semua yg rancang tu ta menjadi dohh .
lek lu noh esok maseh ada even bufday dia da lepas . :)
aku hanya kirim hadiah ja suh kawan aku bagi . hadiah dy biasa ja okay ,
tak dak lha special tang mana pun . asaikan ikhlas toi dakk ?
ngeee ~ rindunyaaa . :)) *galak 5 minit . MUAHAHAHA :)
okayy berbalik pada kisah tadi , tau dakk syiok tang mana ? ngee~
dapat apa yang ceq idamkan . ngeh ngeh . ta bole habaq doee .
rahsia rahsia , hampa bukannya mau tau pon an ? alarh ..
gamaq ta bole nak upload sebab fon ceq merajuk dia buad haiiii . 
sebab dapat benda baqu , tinggai dia tuh yang dia meqajuk uhh . cean dia !
tapi jgn lha majuk lama2 nanti ceq ta bole nak contact , texting2 ngan dotdot .
HAHAHAHA :)) okay lah nanti kalau boleh upload menatang tuu 
jgn jeles naah xD . tatau camna bole bekenan kat benda tuu . 
padahaii dulu ceq paling MELUAT tengok ceqeta tuhh .
dia tuh selalu kena buli ngan kwn kwn dia . sampai teqiyak2 doe . cean dia !
sapa yg tau apa itu DIA , dok senyap dah naah ? xD
okayy , thats all ! tata ! :)) salam :))



hyepp!! jangan lupa komen tau :D

Friday, July 1, 2011

Past Time : I'm Naughty Child !

I love to be a happy girl .

Assalamualaikum and heyya peeps !
nampak dak tajuk entry kali ni ? past time . okay time to be a happy child !
aku shuka sgd sgd time kecik kecik dulu nii . happy ja kan ?
ada masalah daak ? tak dak kan ?
tak dak kena mengena langsung ngan masalah dunia !
cuma masalah takod ngan parent ja , HAHAHA !
okay , sebenaqnya syiok oww jadi knak knak ni . buleh buad apa ja !
okayy ni nak cita time dulu dulu .

Dulu time aku darjah berapa tah , 4 kod kalau tak silap ,
haa , time tu dok main macam knak knak g sebab tak matang g . ngehngeh .
dulu ni aku ada la sorg kwn ni , nama dia TUUT .
aku dulu shuka sgd p umah dy , kami dok men patung la men cikgu2 la .
HAHAHAHAHA ! aku sampai la ni men patung g, caya dak ?
ngehngehngehh . one day ni aku pi la umah dia , 
dok main hg ajaq aku aku ajaq hg , pehtu kami mula la boring ,,
aku kata camni kat kwn aku tu , " wehy hg nampak dak umah depan umah hg tu ? "
time tu aku dok gelak jahat . then dia kata , " ha nampak , ada org dok tidoq , awad ? "
" aku nak ajak hg buad benda jahat " fyi , aku dulu memang
nakal gilagila babe sampai mak aku tak laqat nak laqang aku dah .
HAHAHAHAHAHAHAHA !
lepaih tu aku habaq la benda pa yg aku nak ajak dia join tu 
then kwn pon mauu , HAHA . tau dak kami watpa ?
kami ambik batu kecik 3 4 bijik , pehtu baling kat ataih bumbung umah kwn tu .
HAHAHAHA ! first tu kwn tu tak jaga g , kali kedua kami baling batu hat double besaq
tiba2 bunyi KEDEBUMMM !!!!
deqaih nak mati , kwn tu jatuh daqi nduii (buaian) hat dia dok tidoq tu .
kami tak tahan nak gelak dah , teruihh masuk umah mngendap kod tingkap .
kwn tu keluaq daqi umah dia , tengok kat luaq , dia nampak kami laqi masuk ,
tequih dia jerkah deqaih gilaaa , yg kmi kat dlm umah ni gelak nak mampuih
n tak berani dah nak keluaq , pakat dok senyap kat dlm umah ..
HAHAHAHAHAHA !! bila teringat balek memang best sgd !!


dont know what is LOVE .

okeauu , dulu dulu ni mana tau pasai cinta2 ni kan ?
kalau ada org tu mai habaq dia suka kat kita , kita pon " oo , hg suka aku ka ? tak pa la "
dulu ni aku memang byk kwn laki , ngehngeh .
sampai tiap-tiap petang ada ja mai panggil aku kat umah .
ayah aku sampai nak maqah pong ada . sebab setiap kali hat mai panggei nuu semuanya
laki . ayah aku takot depa ajaq aku buad benda jahat .
padahal aku dulu memang jahat pong . ngahngahngahhh .
depan ayah aku ja aku automatik jadi budak tomeyy + lembut = HAMPEH !
dulu nyh aku ada la kwn ngan sorg budak laki ni , dia lani tua setaun dari aku ,
lani sekolah sekali la tapi sapa sekoq pun tak berani nak tegoq dah .
HAHA ! buad aku tak kenai hg, hg tak kenai aku . PARIA !
setiap kali budak tu mai panggei aku ja mesti ayah aku pi soal siasat dia 
macam polis g == , dia tu memang suka ajaq aku buad benda jahat pon . HAHA !
peh abeh soal siasat tu kami pon keluaq la , duk kat parkir umah aku
sebab nak tunggu hat len tak mai mai g . 
pehtu kami mula la buad kerja jahat , tunggu ayah aku keluaq duluu .
kalau dak mati aehh aku kena . lepaih semua mai n ayah aku pon dah keluaq ,
kami ingat nak men masak masak guna api , masak ayaq .
budak hat tadi ni jadi laki aku , aku jadi mak =='
kwn kwn aku hat len jadi watak depa la . paihtu aku suh laki aku ni ambik tempayan
kat belakang umah aku , tempayan kaca tuhh . paihtu hat len tolong dia
pakat angkat sebab benda tu beqat nak mampuih ,,
depa dulu mana beqani suquh aku , suquh la suquh satgi aku sepak sekoq2 .
pehtu depa mula la nyalakan api , hg tau dak ibarat kami dok bakaq tempayan tu .
sebab letak api kat bawah tempayan tu . gila bodo baq hianggg !
lepaih dok masak ayaq tuh , kwn aku ni tak pdmkn api g . tempayan tu meletup !
dok sat mak aku keluaq sebab bunyi hingaq, nahehh kantoi sudahh !! mak aku hingaq ceq  ,
dia call ayah aku , kami semua pakat kecut habeh dah , tak dan kami nak laqi 
ayah aku balik , dia mai dekat semua pakat teqaboq hbehh !! pakat balek umah depa .
budak laki hat tadi tak dan nak balik umah dia , ayah aku taqek tlinga dia .
ngahahaha !! kami dua kena maqah sama2 ! hambekk !!
budak tu balik umah dia ngan kecut hbeh peqot2 !
aku pulak tak boleh makan malam haqi tuu == duk berkurung lam bilik . =..=
HAHA JAHAT NOH?? :D


like to tease my fren .

aku ni dulu dulu memang suka sgd mengusik org . HAHA ! memang pebret aku lahh .
aku dulu shuka ajak kwn kwn aku men aci sembunyi time2 maghrib .
aku kata kat depa lagi aku kata jgn balek umah so hampa jgn BALEK !
haha memang sgd kejam aku nyhh ! kecian kat depa bila pikiaq balekk .
aku ni ibarat ketua gangster la . ngehngehngeh .
hat laki pon takot ngan aku , tambah tambah kezen aku yg sorg ni .
kezen aku ny dulu selalu sgd tidoq kat umah aku , even umah dia selang sebuah 
dari umah aku ja == . dia ni satu sekolah ngn aku gak lani .
cuma kelaih kami ja len , dia pandai kit pada aku =='
dulu ny dia kalau cuba melawan aku ja mesti aku ugut dia , satgi dia takod lha
then buad muka masam nak teqiyakk . HAHA aku peduli apa hg nak tyak ponggg .
ada lha one day ni aku buad mesyuarat tergempaq , HAHA (gempaq lha sgd !)
aku suh depa suma mai umah aku sebab nak ajak men hantu hantu , HAHA !
bab men hantu hantu ni aku memang shuka ajak kwn gurl .
HAA , jgn igd aku ni takdak kwn pmpn nohh . ada ada , dan kwn aku hat sorg nii 
memang shuka sgd men hantu hantu tapi dia paling penakodd sekalii dohh .
dia ni tak sekolah kat Sintok , dia sekolah kat mana tauu lani , dia ni tua setaun dari aku gak .
kami selalu ejek dia budak nek geqek (basikal) raga kemekk . HAHA !!
raga beskal dia kemek pon sebab aku gakk ==' aku pi belah beskal dia , TAK SENGAJA
OK ! HAHA ! okay2 dah dah , nak sambung ceta nii .
aku ajak kak aku join men hantu hantu . tapi aku yang jadi hantunyaa dongg . 
akukan shuka bab ngusik2 org nehh .
aku pilih nak jadi hantu pocong sebab menakudkan . depa pakat mekap aku
pehtu ikat pala aku ngan kain warna putehh . peh siap semua tuu , aku pejam mata depa sembunyi .
paih aku bukak mata tu semua jadi senyap habeh takdak sapa sekoq un .
first sekali org yg aku jumpa tuh kwn aku nama dia Sakinah , bdak raga kemek uhh .
dia laqi lintang pukang mcm nampak hantu betoii nuuhh . aku tunggu pa g , best ar
aku pi ligan dia dengan dok lompat tuhh cek oii . HAHA kwn tu menjeqit sejibik
mcm org hilang kawalan , keciann kat diaa . sampai teyakk . then aku kata kat dia ,
" klau hg nak kwn ngn aku lagi biaq hg dok diam , nanti hg tak pyh mai umah aku dah !" 
then dia pon senyap la mcm org kena pukau nuhh . pehtu aku nampak kak aku panjat pokok
sebab semunyik dr aku , aku gelak mcm hantu , paihtu aku kata kat dia " mati hg , mati hg 
aku dah nampak hg , siap hg " dengan muka aku time tu sejibik cam hantu , then kak aku
pong cam org kena histeria jaa , menjerit2 kelupoq kat ataih pokok belimbing nuh .
dia kata kat aku " hg jgn buad muka centu aku takodd !!" sambei dok jeqitt .
aku kata kat dia " aku keqa pa hg tkod ka dak , lani aku nak tangkap hg "
aku panjat pokok tuh sekali , dan tak semena2nya kak aku jatuh dari pokok tinggi tu .
mulut dia pecahh , luka darah keluaq byk gilaa . aku pon mula la cuak nak matii .
then semua pakat keluaq habeh , ayah aku pon keluaq , aku laqi p dok kat blkg pokok
nyiokk , then ayah aku agkt kak aku , ajak p hsptl , tp kak aku takmauu .
dok kelupoq nuh . paihtu kak aku kena maqah , hakhakhakk . ayah aku kata tu la takmau
dok diam diam , yg hg p join adik hg nuh pasaipa dah tau dia tu men kasaq .
then cam besa la , malam tu aku kena ceramah ngan parent aku . sampai
cayaq dah taik telinga , tapi perangai dok macam tu gak la . ibarat org kata
masok telinga knan keluaq telinga kiri . ngehngehngehhh .


my happy ending .

dulu time aku darjah 4 jugak la kodd , malam raya time tuh kalau tak silap .
mcm besa laa , semua pakat mai bequmun kat umah aku sebab kezen and adik
beradik aku ramai yang balik sini . depa pon kwn ngn kezen2 aku nyh gak .
mlm tu abg aku wak balik mercun byk gilaa . kami memang lha kan , gila ngan bab2 mercun nyh .
kwn aku hat sorg nih , nama dia Mariyam , dia skolah kat Sintok gak form 1 taun ni .
FB dy Tracia Para Diespa dia nih segak orgnya . ngehngeh ,
dia ni dulu bestfren aku till now , dia pon geng jahat gak , sama ngan aq . HAHAHA !
kami dua ni memang gila mercun , malam tuh dia and kwn kwn aku hat len ajak
men mercun sekali , kwn aku hat laki senior aku taun ni , dia bwk botoi kaca satu ,
paihtu dia ambik mercun guruihh tu , dia buh kat dlm botoi kaca , dia lempaq haram tak jauh pong .
aku habaq dah kat dia tu suh lempaq jauh2 , satgi ayah aku tau dia hingaq larhh .
paihtu meletup la botoi tuu , pehh deqaih dia boleh tahann . busuk gilaaa ==,
paihtu ayah aku keluaq , ngahngahngahh , pramprompramprom ayah aku bletiaqq ,
dia kata kalau nak men gi men leklok satgi aku lempaq kesemua biaq hampa toksah dok men dah !
paihhtu kwn Mariyam a.k.a kwn aku gak hat sorg nih pon mai nama dia Isyrah
form 1 SMKBBS gak . ngengengee . dia mai bawak adik diaa ,
adik dia hat sorg ni pon buaihh gila gakk . tah camna time dia dok men tu dia tak nampak
aku kat depan tuh , dia pi baling mercun , perhh masuk lam telinga aku then meletopp !!
sumpah tak bohongg , aku time tu macam nak reyauu ja ! sakit mcm pe**ck g !
sampai berdarah telinga aku nehh . kak aku mai pujuk akuu . dia kata jgn dok reyau 
stgi ayah aku tabohh . then aku pon tak jadi nak qeyau la , kak aku p masuk ambik tisu 
nseb bek darah tak byk sgd dah . sampai melecur telinga aku neh . 
dok esok ni aku raya dengan telinga bengang . haha . dah la tak pakai tudung ,
nseb bek larh rambut aku lindung :)) .
sampai lani parent aku taktau pasai telinga aku tuh . kak aku ja tauu . kalau tau tuh , mau la malam tu 
aku kena hingaq tak pasai , org len mlm raya dok syiok2 yg aku mkn ayaq mata ja .
ngahahahah !! keciann .


medicine make me insane !

fyi , dulu ni even akulahh RAJA , HAHA . tapi aku lemah sgd ngn 1 benda ni ja !
aku takod ngan ubat , sampaaaaaiiii lani . aku memang anti sgd sgd ngan buat ny even
ubat boleyh menyembuhkan penyakit . ngekk*
aku memang tak shuka gilagila . dulu ada lha satu time ni . aku demam .
aku DEMAM ?! awd mcm bohong ja ? ==* aku ni memang susah sgd nak demam2 ni .
tah la camna aku buleh dpt demam . dan dan waktu yg paling aku tak shuka !
mak aku ajak p ambik ubat , aku TAKMAU ! TAKMAU !
sampai mak aku paksa2 . paihtu camna tah petang tuh aku dok tido , then tiba2 ja
bila aku terjaga ja aku dah dok kat klinik . HAHA . demam teruk sgd smpai
org agkt un aku lgsung tak terjaga . then nampak ja muka doktor aku teruih
kelupoq mcm org gila Changlun . nampak ja muka ayah aku mcm singa nak telan
mangsa aku teruih dok senyap sambei peluk mak aku kuad kuad !
mak aku kata kalau dok tak diam satgi doktor cucuk ! aku pa gi takmau a .
teruih senyaapp . doktor tu check check , then keluaq dy bagi ubat .
perhh , aku takmau ! dah la ubat ayaq ! eeeiii !! aku paling meluat ngan ubat ayaq nyh !!
balik umah tu mak aku suh makan aku tak mau , ayah aku suh aku tak mau ,
ceceyhh first time aku melawan ayah aku ! paihtu ayah aku paksa gak .
aku dalam keadaan yg demam uh teruih laqi pusing satu umah , ayah aku ligan ,
HAKHAKHAKHAK!!! sampai berapa round pon aku taktau laa .
hakhakhak sumpah tak muhung !! memang ayah aku ligan !! teruk eih aku ny !!
sampai lani kalau tengok ubat ja mesti kak aku gelak kat aku sebab teringat
balek aku ni kena ligan 1 rumah . gara - gara ubat ?
HAHAHAHA ! mcm org gila !
lani pon aku still takod ngan ubat , aku pon taktau paseipaa . (:



okayy , habeh sudahh , byk ni ja yg aku ingat ponn . kalau ada lagi nanti aku cerita g okay ?
hope uols enjoy yahh ! ngeee ~
pengalaman yg takkan pernah aku lupa till i die ! ((':
semua yang pahit sewaktu kecil itu adalah kenangan dan anugerah yang paling terindah. 


tata ! salam (: !




hyepp!! jangan lupa komen tau :D

Saturday, June 25, 2011

Semalam Bersamanya ^^

Assalamualaikum and heyya peeps !!
HAHAHAHA ! Okay mai nak gelak lu !
saja la ceq syiok satt ! hidup mau hepy okay ?
yg ny tergantunglah , kalau tamau baca pun tapa ^^ !

semalam best giloooo ! dapat ym ngan dia sampai pukui 1 lebeyh .
byk kali gak dia dok call kat situ , tapi aku asyik letak ja ! HAHA !
wae ? okay swear cakap , aku segan nak sembang ngan dia melalui voice call tu !
err tak besa gilaa ! kalau face to face or cakap tepon tapa lha ^^'
dy ajak webcam lagi haram aku tak kelapaq hehh !! 
HAHAHAHA !! segan woiii !!
semalam chat muhung apa tah ngan dia sampai lewat uh .
ta penah penah haeh , dy kat alam maya berani a ngan aku ,
depan depan nuhh mengalahkan pompuan haehh ,
pemalu piang ! huh ! asai nak jumpa ja asyik ajak kawan ! apa barang babe ?
sedang asyikk dok chit chat uh , mak aku maii .
HAHA , gila mampuihhh . mak aku tanya "hg buad apa ni sampai lani tak tidoq2 g ?"
aku "err , chat ngan kawan" then mak aku kata "habaq kat rafiq hg tu suh dia tidoq la , 
dok kacau anak dara org tgh tgh malam ni plak , kem slm kat dy sama"
peeehhh mak aku bagi keizinan , ingatkan nak kena buh penyepak dah tadi !
HAHA ! macam tau tau ja ngan sapa aku tgh chat =='
then chit chat sampai aku nak pengsan dah ! qeja gelak ja time chat ngn dy !
paihh tu tiba tiba ja ada la senior aku sorg ni htq mcej kat aku ,
tgh tgh mlm dok call aku , hg gila ka pa wooii .
tapi aku ta angkat pon , dua kali mamat uh call , then dia mcej kat aku
tnya "hai , tido dah ke ?" then aku reply , TENGAH TIDOQ LA NI !
HAHA , padan muka mu . then mcej la sat ngan kawan tu sampai 1.30
dan peh tu kroh kroh tidoq dahhh . HAHA ^^

pagi ny awai dy mcej cekk , wuhuuu , syiok gilewwwwww ~! ^^'

okay la bubyeee . tata . salam (;


hyepp!! jangan lupa komen tau :D

Tak Mau Makan Dikatakan Diet ?

Assalamualaikum and gud evening peeps !!
Okayy , tah la kan dulu time cuti sekolah ceeq makan banyak sgd !
nasik nuqi la hat nuu hat ni , pokoknya setiap waktu ada ja makanan masuk pequt !
memang tak penah miss langsung perkataan MAKANAN dari mulut aku !
HAHA dan semakin gemuk ! 
tapi lani taktau la aku saket apa sampai tak lalu and tak mau makan !
bila aku cakap aku dah kenyang satgii oqg kata aku diet !
hello ! aku memang seumur hidup tak pernah nak diet-diet ni !
bagi aku biaq gemuk asai ada oqg syg sgguh2 ! HAHA !
stkat org tgk rupa paras ja nak buad apa kan !
lani aku selalu kena maqah ngan mak aku sebab aku tak mau makan .
cean kat mak aku masak penat penat nak bagi anak dia makan ,
tapi aku bat dekkk ja bila nampak makanan depan mata .
kalau dulu nihh , mak aku masak pa bau wangi sikit ja teruih pi terjah kat dapoq nuuu =='
punya la xcited nak makan !
lani mak aku sampai mai turut kat dalam bilik , pi MAKAN !
kalau boleh dia heqet suquh pi dapoq . bukannya apa , dia takmau tengok anak
dia sakett . dan aku pun pi la jamah nasik sikitttt jaaa . kecian plak kat mak aku 
klau aku tak makan . aku makan nasik saqi sekali ja lani . tu pun puaih mak aku paksa ,
kalau dak aku tak kan makan sebab aku tak lapaq !
agak lapaq sgd sgd ja baqu aku pi selak tudung saji .
dulu sampai dua tiga kali . hakhakhak bocoq rahsiaaaa ! dulu tangan penuh makanan .
okay dulu ngan sekarang amat berbeza . dah lama aku tak timbang .
dulu 43 kg , lepaih cuti naik 4 kg , pehh . HAHA . puehh . lani ja tatau beqapa .
beqat gila aku ! n aku sikit pon tak key shah yang penting aku hepy ! HAHA !
dan nak ingatkan lagi sekali yaa ! kalau aku tak makan tu jangan anggap aku diet !
euwww ! tak penah terlintas dalam otak aku nak diet diet ni !
sebab aku ni bukannya vegeterian nak diet diet ! taoi aku ni meat ! HAHA !
DAMN ! okayy ! Buhbyeeee <3 annyeong !
Wasalam ! (;



hyepp!! jangan lupa komen tau :D

Wednesday, June 22, 2011

1 Murid 1 Sukan ?

Assalamualaikum , and hayyy peeps !
okay kepada budak budak form 3 , beqapa hari lagi kita nak trial plus PMR ?
ooomaaaiiigoddd ! keqa ngakk ! tobat tak tau kan ?
kalau kita ni bukan nak ingat sgt , sebab satgi jadi ketaq habeh =='
swear takot bangeeetttt !
sebab tu skrg ni memang betui betui jarang online and tak mau online sgt !
sapa nampak kita selalu dok online tu bukan kita naihh .
kalau kita online , kita mesti komen komen okay , kalau tak komen kat
mana mana tu bukan kita lah , okaayyy comeeeiii ? :)

ok sudeh sudeh , lani nak tanya , betui dak tah title entry kita ni ?
1 Murid 1 Sukan ka 1 Sukan 1 Murid ? HAHAHA. biaq pi kat dia .
ada aku keyy shahh ? huhuhu . memang malaih nak joinn .
tadi cikgu suruh buh IC la apa la kena sign bagai . hadoyyy . apa ni ?
malaih cikgu tau dak ! LAZY . nak buat natang pa ngan benda tu ?
huhh . dah la kena lari . pi hari sabtu minggu depan . perh , mampuih aeh .
kacau jaa . hari minggu sepatutnya cuti tapi dak . 
kawan kita kata lari dari C-mart Changlun sampai C-mart Arau .
puihhhhh . muhung pa tatau . keja dia tau sebut C-mart Arau ja ! ni sah baqu jejak ni .
HAHAHAHA , pity on you dude . awat baqu jejak ka ? oqang sampai tak laqat
nak tengok dah C-mart Arau tu ! hiang baqu nak beceqeyta ? puih puihh .
heboh satu kelas ! pap***q g !
bak kata eqah rosli plak "euwww" ~! HAHAHA .

okay sory sory ! pi melalut kot len plak dahh . ekceli cek heqan la .
nak laqi buat apa ni ? merentas alam ka babe ? derrr =..=
tadi tanya cikgu , kalau tak mai takpa dak cikgu ?
then dia kata WAJIB , malaih la kamu ni . HAHA . cikgu tau saya memang malaih =='
bab bab sukan ni hiang tak payah dok mai ajak aku laa . aku tak minat lgsung .
puihh , tengok la kalau qajen cek pi la , kalau malaih toksah dok kata pa nah .
HAHA buat macam kolah pak hiang seniqi jaaa =..='


nota kaki : rindu kat Qifar a.k.a Rara :')


hyepp!! jangan lupa komen tau :D

Thursday, June 16, 2011

Todayy !

Assalamualaikum and holla peeps ! Rindu gila kat blog . Rindu kat fb . Minggu ni jarang online blog and fb . Kenapakah ? Okay mak kita mareh-mareh la , trial da nak dekat , tapi kita nak online2 pulakkan ? Ni pon online curk curik ja kat fon . Nak update blog pon qasa tak selesa sebab kecik . :((

urr , tadi time online fb . Dia online , kita rindu gila kat dia , dah dua hari dia tak mai sekolah , demam . Alolo ,, HAHAHA . Kita nak chat ngan dia tapi kita online guna fon pulekk . Errhh , rindu nak tengok muka dia rindu nak usha bijik mata dia . Hohoo ,, 'ku merindui saat itu' okay tu status fb kita , kita rindu time hari selasa qetu . Kita banyak habeskan masa dengan dia ja ., hoho .. Tibatiba pulek hari rabu dia demam . Wataafakk . Hoho . Okay tak kisah lah , dah nak demam nak bat gena g kan ? Hurmm ,

okay ni pasai adik kita pulek , adik kita tu buat teruk sat , kesian kat dia and his family . Maybe dia stress kot . Tadi time sembang ngan dia , dia kata kita dok tunggu abang dia turun . Nak ajak buat date ., perhh not my taste ! Then dia tanya kita couple ngan dotdot ka ? Kita kata dakk , haha . Then dia kata g , "sampai hati noh p couple ngan bby . Dah la ta habaq." , kita ta sempat nak kata apa apa tiba2 abang dia mai , then abang dia kata "nadiah, pandai hang noh , bby tak mai pastu dok bat date ngan adik aku pulakk" dia kata plak kat adik dia , "wehy hati mau cekal aa" HAHAHA . Kecian kat adik dia , kawan usha aku panaih sebab kami ceqeta kat abang dia . Then mai pulak tunang afiqah , si amirul tuh , ada ja dia nak caqi pasai ngn kita , dia kata "mampuih hg haziq , nadiah jadi adik ipaq hg, haha . Nadiah aku habaq kat rara a" Mai tang nama rara ue dia sebut deqaih , cuih ta guna hg myrul . Pas dok sembang muhung ngan depa depa tu pastu kawan kita pun turun dan kita balek rumah . Tadi myrul a.k.a rambut pokke gelak macam pondan . Haha . Haram eih .,


okay la , nak tidoq dah . Buhbyeee . Salam :)
hyepp!! jangan lupa komen tau :D

Wednesday, June 8, 2011

Who Says ?

Assalamualaikum and haip kawan kawan !
uke., sumpah cakap boring gilagila duk kat sini :(
rindu kat kwn kwn , rindu kat sekolah , rindu kat semua .
bila online fb takdak sapa pun yg online . 
nak chat ngan sapa ? nak main komen komen ngan sapa ?
takdak idea laa ~

uke., kita ada sorg kawan ni nama dia Niena Steady .
haha , syiok gila lah kalau men komen komen ngan dia ni .
dia suka sangat guna tulisan biru kat fb tu -..-'
tktau la bila dia nak cemuihh . haehhh . kita un naik cemuihh dah .
tapi kita suka loike loike tulisan tu . HAHA .
tapi tulisan tu kebanyakannya menggunakan perkataan yg kasar kasar .
ayat dia shempoiii habehh kot . hihiii .
tu sebab kita malaih nak guna . tapi tulisan tu kalau nak gaduh ngn org
sesuai sangat la , kadang2 kena ngan diri kita .

hehh !! k dah dah !
kita tatau la nak cerita apa lagi . kita sekarang ni dah tak dak idea .
kurengg la cuti cuti ni . huuuu !
bila la nak buleh hangout ngan kwn kwn huh ?
hari tu cadang nak keluaq khamis ni , tapi tapi kita tak dak kat Kedah .
humhum , tatau lah maybe depa dah keluaq . 
kita ajak hangout sabtu ni , tapi depa tak tau g .
ok nak cakap la kan , kita miss gilagila kat adik angkat kita yg sorg tu .
where are you huh ' budak comel ' ?
seminggu sebelum cuti hari tu tak nampak langsunglah muka kamu .
dan dan dia sekarang macam sombong ngan kita ! >..<!
kita nak ajak dia hangout . tapi dah lama sangat tak contact contact
ngan dia , so jadi segan la nak mesej kat dia . apa la khbr dia sekarang ni kan ?
sihat ka dak ? gemuk ka kuruih ? hahaha .

I'm not beauty queen ,
I'm just beautiful me 

Trust me,
That’s the price of beauty
Who says you’re not pretty
Who says you’re not beautiful, who says ?

haha , sekarang ni kita gila lagu ni pulekk . hee .
kenai dak sapa nyanyi lagu ni ? kalau tak kenai , pakcik Google sedia
membantu . HAHA .
lagu ni tajuk dia Who Says . sapa yg dah tau tu ignore ja la =='
kita tau kita ni lambat sikit , kwn kwn kita pon kata macam tu .
kita stai lambat tangkap . semua geng kita tau kita ni blur . haha .
kita tak penah maqah and terasa puun . ok ?
haha , dakk bukan nak cqeyta hat lambat nuuuh =='
kita nak ceqeta yg kita suka gila dgq lagu tu .
tiap tiap hari kalau on lappy ja mesti kita bukak lagu tu dulu .
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !

ok la tatau nak ceta apa dahh . bubyee !
Assalam :)


hyepp!! jangan lupa komen tau :D

Red Lollipop