CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Assalamualaikum and annyeong peeps ! alang alang da jalan sini, silalah ringankan tangan anda untuk menekan botton FOLLOW yeah ! dan nanti kami follow hampa semua balik ! okay ? JANJI ! thankss ♥ :))

Wednesday, June 22, 2011

1 Murid 1 Sukan ?

Assalamualaikum , and hayyy peeps !
okay kepada budak budak form 3 , beqapa hari lagi kita nak trial plus PMR ?
ooomaaaiiigoddd ! keqa ngakk ! tobat tak tau kan ?
kalau kita ni bukan nak ingat sgt , sebab satgi jadi ketaq habeh =='
swear takot bangeeetttt !
sebab tu skrg ni memang betui betui jarang online and tak mau online sgt !
sapa nampak kita selalu dok online tu bukan kita naihh .
kalau kita online , kita mesti komen komen okay , kalau tak komen kat
mana mana tu bukan kita lah , okaayyy comeeeiii ? :)

ok sudeh sudeh , lani nak tanya , betui dak tah title entry kita ni ?
1 Murid 1 Sukan ka 1 Sukan 1 Murid ? HAHAHA. biaq pi kat dia .
ada aku keyy shahh ? huhuhu . memang malaih nak joinn .
tadi cikgu suruh buh IC la apa la kena sign bagai . hadoyyy . apa ni ?
malaih cikgu tau dak ! LAZY . nak buat natang pa ngan benda tu ?
huhh . dah la kena lari . pi hari sabtu minggu depan . perh , mampuih aeh .
kacau jaa . hari minggu sepatutnya cuti tapi dak . 
kawan kita kata lari dari C-mart Changlun sampai C-mart Arau .
puihhhhh . muhung pa tatau . keja dia tau sebut C-mart Arau ja ! ni sah baqu jejak ni .
HAHAHAHA , pity on you dude . awat baqu jejak ka ? oqang sampai tak laqat
nak tengok dah C-mart Arau tu ! hiang baqu nak beceqeyta ? puih puihh .
heboh satu kelas ! pap***q g !
bak kata eqah rosli plak "euwww" ~! HAHAHA .

okay sory sory ! pi melalut kot len plak dahh . ekceli cek heqan la .
nak laqi buat apa ni ? merentas alam ka babe ? derrr =..=
tadi tanya cikgu , kalau tak mai takpa dak cikgu ?
then dia kata WAJIB , malaih la kamu ni . HAHA . cikgu tau saya memang malaih =='
bab bab sukan ni hiang tak payah dok mai ajak aku laa . aku tak minat lgsung .
puihh , tengok la kalau qajen cek pi la , kalau malaih toksah dok kata pa nah .
HAHA buat macam kolah pak hiang seniqi jaaa =..='


nota kaki : rindu kat Qifar a.k.a Rara :')


hyepp!! jangan lupa komen tau :D

0 tomen:

Post a Comment

hye ! jangan lupa tinggalkan komen yo ! (;

Red Lollipop