CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Assalamualaikum and annyeong peeps ! alang alang da jalan sini, silalah ringankan tangan anda untuk menekan botton FOLLOW yeah ! dan nanti kami follow hampa semua balik ! okay ? JANJI ! thankss ♥ :))

Thursday, June 16, 2011

Todayy !

Assalamualaikum and holla peeps ! Rindu gila kat blog . Rindu kat fb . Minggu ni jarang online blog and fb . Kenapakah ? Okay mak kita mareh-mareh la , trial da nak dekat , tapi kita nak online2 pulakkan ? Ni pon online curk curik ja kat fon . Nak update blog pon qasa tak selesa sebab kecik . :((

urr , tadi time online fb . Dia online , kita rindu gila kat dia , dah dua hari dia tak mai sekolah , demam . Alolo ,, HAHAHA . Kita nak chat ngan dia tapi kita online guna fon pulekk . Errhh , rindu nak tengok muka dia rindu nak usha bijik mata dia . Hohoo ,, 'ku merindui saat itu' okay tu status fb kita , kita rindu time hari selasa qetu . Kita banyak habeskan masa dengan dia ja ., hoho .. Tibatiba pulek hari rabu dia demam . Wataafakk . Hoho . Okay tak kisah lah , dah nak demam nak bat gena g kan ? Hurmm ,

okay ni pasai adik kita pulek , adik kita tu buat teruk sat , kesian kat dia and his family . Maybe dia stress kot . Tadi time sembang ngan dia , dia kata kita dok tunggu abang dia turun . Nak ajak buat date ., perhh not my taste ! Then dia tanya kita couple ngan dotdot ka ? Kita kata dakk , haha . Then dia kata g , "sampai hati noh p couple ngan bby . Dah la ta habaq." , kita ta sempat nak kata apa apa tiba2 abang dia mai , then abang dia kata "nadiah, pandai hang noh , bby tak mai pastu dok bat date ngan adik aku pulakk" dia kata plak kat adik dia , "wehy hati mau cekal aa" HAHAHA . Kecian kat adik dia , kawan usha aku panaih sebab kami ceqeta kat abang dia . Then mai pulak tunang afiqah , si amirul tuh , ada ja dia nak caqi pasai ngn kita , dia kata "mampuih hg haziq , nadiah jadi adik ipaq hg, haha . Nadiah aku habaq kat rara a" Mai tang nama rara ue dia sebut deqaih , cuih ta guna hg myrul . Pas dok sembang muhung ngan depa depa tu pastu kawan kita pun turun dan kita balek rumah . Tadi myrul a.k.a rambut pokke gelak macam pondan . Haha . Haram eih .,


okay la , nak tidoq dah . Buhbyeee . Salam :)
hyepp!! jangan lupa komen tau :D

0 tomen:

Post a Comment

hye ! jangan lupa tinggalkan komen yo ! (;

Red Lollipop