CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Assalamualaikum and annyeong peeps ! alang alang da jalan sini, silalah ringankan tangan anda untuk menekan botton FOLLOW yeah ! dan nanti kami follow hampa semua balik ! okay ? JANJI ! thankss ♥ :))

Saturday, June 25, 2011

Tak Mau Makan Dikatakan Diet ?

Assalamualaikum and gud evening peeps !!
Okayy , tah la kan dulu time cuti sekolah ceeq makan banyak sgd !
nasik nuqi la hat nuu hat ni , pokoknya setiap waktu ada ja makanan masuk pequt !
memang tak penah miss langsung perkataan MAKANAN dari mulut aku !
HAHA dan semakin gemuk ! 
tapi lani taktau la aku saket apa sampai tak lalu and tak mau makan !
bila aku cakap aku dah kenyang satgii oqg kata aku diet !
hello ! aku memang seumur hidup tak pernah nak diet-diet ni !
bagi aku biaq gemuk asai ada oqg syg sgguh2 ! HAHA !
stkat org tgk rupa paras ja nak buad apa kan !
lani aku selalu kena maqah ngan mak aku sebab aku tak mau makan .
cean kat mak aku masak penat penat nak bagi anak dia makan ,
tapi aku bat dekkk ja bila nampak makanan depan mata .
kalau dulu nihh , mak aku masak pa bau wangi sikit ja teruih pi terjah kat dapoq nuuu =='
punya la xcited nak makan !
lani mak aku sampai mai turut kat dalam bilik , pi MAKAN !
kalau boleh dia heqet suquh pi dapoq . bukannya apa , dia takmau tengok anak
dia sakett . dan aku pun pi la jamah nasik sikitttt jaaa . kecian plak kat mak aku 
klau aku tak makan . aku makan nasik saqi sekali ja lani . tu pun puaih mak aku paksa ,
kalau dak aku tak kan makan sebab aku tak lapaq !
agak lapaq sgd sgd ja baqu aku pi selak tudung saji .
dulu sampai dua tiga kali . hakhakhak bocoq rahsiaaaa ! dulu tangan penuh makanan .
okay dulu ngan sekarang amat berbeza . dah lama aku tak timbang .
dulu 43 kg , lepaih cuti naik 4 kg , pehh . HAHA . puehh . lani ja tatau beqapa .
beqat gila aku ! n aku sikit pon tak key shah yang penting aku hepy ! HAHA !
dan nak ingatkan lagi sekali yaa ! kalau aku tak makan tu jangan anggap aku diet !
euwww ! tak penah terlintas dalam otak aku nak diet diet ni !
sebab aku ni bukannya vegeterian nak diet diet ! taoi aku ni meat ! HAHA !
DAMN ! okayy ! Buhbyeeee <3 annyeong !
Wasalam ! (;



hyepp!! jangan lupa komen tau :D

1 tomen:

-tRacia paRa diEspa-

:)

Post a Comment

hye ! jangan lupa tinggalkan komen yo ! (;

Red Lollipop