CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Assalamualaikum and annyeong peeps ! alang alang da jalan sini, silalah ringankan tangan anda untuk menekan botton FOLLOW yeah ! dan nanti kami follow hampa semua balik ! okay ? JANJI ! thankss ♥ :))

Saturday, June 25, 2011

Semalam Bersamanya ^^

Assalamualaikum and heyya peeps !!
HAHAHAHA ! Okay mai nak gelak lu !
saja la ceq syiok satt ! hidup mau hepy okay ?
yg ny tergantunglah , kalau tamau baca pun tapa ^^ !

semalam best giloooo ! dapat ym ngan dia sampai pukui 1 lebeyh .
byk kali gak dia dok call kat situ , tapi aku asyik letak ja ! HAHA !
wae ? okay swear cakap , aku segan nak sembang ngan dia melalui voice call tu !
err tak besa gilaa ! kalau face to face or cakap tepon tapa lha ^^'
dy ajak webcam lagi haram aku tak kelapaq hehh !! 
HAHAHAHA !! segan woiii !!
semalam chat muhung apa tah ngan dia sampai lewat uh .
ta penah penah haeh , dy kat alam maya berani a ngan aku ,
depan depan nuhh mengalahkan pompuan haehh ,
pemalu piang ! huh ! asai nak jumpa ja asyik ajak kawan ! apa barang babe ?
sedang asyikk dok chit chat uh , mak aku maii .
HAHA , gila mampuihhh . mak aku tanya "hg buad apa ni sampai lani tak tidoq2 g ?"
aku "err , chat ngan kawan" then mak aku kata "habaq kat rafiq hg tu suh dia tidoq la , 
dok kacau anak dara org tgh tgh malam ni plak , kem slm kat dy sama"
peeehhh mak aku bagi keizinan , ingatkan nak kena buh penyepak dah tadi !
HAHA ! macam tau tau ja ngan sapa aku tgh chat =='
then chit chat sampai aku nak pengsan dah ! qeja gelak ja time chat ngn dy !
paihh tu tiba tiba ja ada la senior aku sorg ni htq mcej kat aku ,
tgh tgh mlm dok call aku , hg gila ka pa wooii .
tapi aku ta angkat pon , dua kali mamat uh call , then dia mcej kat aku
tnya "hai , tido dah ke ?" then aku reply , TENGAH TIDOQ LA NI !
HAHA , padan muka mu . then mcej la sat ngan kawan tu sampai 1.30
dan peh tu kroh kroh tidoq dahhh . HAHA ^^

pagi ny awai dy mcej cekk , wuhuuu , syiok gilewwwwww ~! ^^'

okay la bubyeee . tata . salam (;


hyepp!! jangan lupa komen tau :D

0 tomen:

Post a Comment

hye ! jangan lupa tinggalkan komen yo ! (;

Red Lollipop