CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Assalamualaikum and annyeong peeps ! alang alang da jalan sini, silalah ringankan tangan anda untuk menekan botton FOLLOW yeah ! dan nanti kami follow hampa semua balik ! okay ? JANJI ! thankss ♥ :))

Sunday, July 3, 2011

I LOVE YOU xD

Assalamualaikum and annyeong peeps ! ^_^
camna pi scola hari ni ? hepi ark ? HAHAHA :))
naseb bek ceq demam hari ni , kalau dak tobat kena pi scola .
haha ta caya ka ? kena caya gak okayy ,
syiok oww kalau demam ni , boleh ambik kesempatan . muahaha .
jahat doe . kan kan ? okayy tapi rasa rugi gak sebab tertinggai m/p math hari ni ! :(
*cett buad macam aku rajen sgd doe !
anddd , tau dakk hari ni bufday tuuuttt !
ekceli dia suh aku pi scola hari ni , tapi tgk2 aku demam ,
so dia tak kata pa la . yala sedey la dia kan sebab hari bufday dia tapi aku tadak :((
aku dok rancang dah sabtu tu , nak kata gini kat dia time scola hari ni

"hepy bufday to you , makan ubi kayu , cicah dengan tongyu , 
hepy bufday to you , and I LOVE YOU "

hakhak , romantik ark ? dak puun noh ? tapi semua yg rancang tu ta menjadi dohh .
lek lu noh esok maseh ada even bufday dia da lepas . :)
aku hanya kirim hadiah ja suh kawan aku bagi . hadiah dy biasa ja okay ,
tak dak lha special tang mana pun . asaikan ikhlas toi dakk ?
ngeee ~ rindunyaaa . :)) *galak 5 minit . MUAHAHAHA :)
okayy berbalik pada kisah tadi , tau dakk syiok tang mana ? ngee~
dapat apa yang ceq idamkan . ngeh ngeh . ta bole habaq doee .
rahsia rahsia , hampa bukannya mau tau pon an ? alarh ..
gamaq ta bole nak upload sebab fon ceq merajuk dia buad haiiii . 
sebab dapat benda baqu , tinggai dia tuh yang dia meqajuk uhh . cean dia !
tapi jgn lha majuk lama2 nanti ceq ta bole nak contact , texting2 ngan dotdot .
HAHAHAHA :)) okay lah nanti kalau boleh upload menatang tuu 
jgn jeles naah xD . tatau camna bole bekenan kat benda tuu . 
padahaii dulu ceq paling MELUAT tengok ceqeta tuhh .
dia tuh selalu kena buli ngan kwn kwn dia . sampai teqiyak2 doe . cean dia !
sapa yg tau apa itu DIA , dok senyap dah naah ? xD
okayy , thats all ! tata ! :)) salam :))



hyepp!! jangan lupa komen tau :D

1 tomen:

nadzirah quratulaini

hey you blog awk cntik la :D suke :) singgah la ke blog sye kalau rajin follow lah sekali :D http://mustachechocolate.blogspot.com/

Post a Comment

hye ! jangan lupa tinggalkan komen yo ! (;

Red Lollipop